UTSTÄLLARE

Easycom

Easycom hjälper e-handlare och logistikaktörer att minska antalet returer och effektivisera returhanteringen – med ökad lönsamhet och hållbarhet i fokus.

Easycoms plattform för digitaliserade efterköpsprocesser skapar tydlig affärsnytta för kunder som Stadium, Fristads, Aim´n och erbjuder en plattform som skapar förutsättningar för mer cirkulära flöden och affärer framåt.

Färgeriet

Färgeriet EK färgar, bleker och behandlar textila varor. Utöver detta så hjälper vi även till med det mesta inom problem- och mögelpartier.

Vi har valt att endast köpa in GOTS-certifierade färgpigment och hjälpkemikalier till våra färgningar. GOTS står för Global Organic Textile Standard, och är en internationell märkning som omfattar såväl sociala som miljömässiga krav.

Bamatex

Vi producerar textila Varumärken.
Med mer än 60 års erfarenhet är vi en av Sveriges största textila förädlare. Med egen produktion i Borås av vävda märken, transfer, 3M Reflex, konstlädermärken, direktbrodyr mm kan vi erbjuda snabba leveranstider tillsammans med både hög kvalitét på både produkt och service.

Idealtryck

Idealtryck är det lilla personliga tryckeriet med lång erfarenhet av tryck. Idealtryck har funnits i 40 år och vi kan allt inom papperstryck både digitalt och med offset som tryckmetod. Idealtryck gör visitkort och broschyrer mm.

Marbäck Tricot

Marbäck Tricot är en erfaren producent av trikåplagg till företag med egna varumärken. Vår tillverkning består av certifierade yrkeskläder enligt EN ISO 20471 and EN ISO 11612, barnkläder, premiumprodukter i ull och ull-blandningar, tränings- och modeplagg.

Stickeriet är hjärtat i vår verksamhet och är lokaliserat i Marbäck tillsammans med huvudkontoret. Marbäck Tricot har sedan starten 1965 stickat alla tyger i eget hus. Vi har en modern maskinpark och ställer högsta krav på vår kvalitet. All sömnad sker på det helägda dotterbolaget Kuldigas Tekstils i Lettland.

ACG Nyström

Vi tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck.

ACG Accent

ACG Accent hjälper kunder, inom framförallt textil-, sport- och klädindustrin, med produktmärkning i form av bland annat tryck, etiketter och paketering.

ACG Devs

Vi vill attrahera kunderna som inte bara söker utvecklingskonsulter, utan ett helhetsengagemang där vi hoppas på en långsiktig relation där vi är det självklara valet för systemutveckling.

ACG Pulse

Vi erbjuder helhetslösning av automatiserade hanteringssystem, med eller utan RFID teknik. Från utveckling och projektledning till installation och driftsättning.

Eskils

Eskils är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner.

OnceMore

Textilier förtjänar bättre än papperskorgen. Men att återvinna det har visat sig vara lättare sagt än gjort. Faktum är att mer än en miljon ton textil förvandlas till avfall varje år. På OnceMore® strävar vi efter att ändra på det.

Polygiene

Polygiene omdefinierar fräschhet och ombildar produktskydd för att driva en hållbarhetsrevolution.

Rudholm Group

RH är inte bara en tillverkare av plaggtillbehör. Vi arbetar med våra kunder i hela produktionsprocessen, från design till distribution.

7H-Färgeri AB

Tillsammans med våra kunder arbetar vi med produktutveckling inom garnfärgning, styckfärgning och beredning för att få fram en produkt som klarar kundens specifika krav på färg, kvalité och funktion.

Vi kan erbjuda allt från en behandling på kundens egna material till att leverera en färdig produkt där vi är med och tar fram rågarn eller råväv.

Home of Textile

Mitt i Sjuhäradsbygden, textilindustrins vagga, verkar Home of Textile. I Dalsjöfors anrika fabriksområde, huserar vi i nyrenoverade lokaler fyllda av trendiga möbler, inspirerande inredning, vackra textilier och passionerade människor.

START UP CORNER

Logo TF med ram grön text